Persoonlijke ontwikkeling

Talent development bij Nobleo
Om je ambities en je talent te verwezenlijken bieden we je een uniek en op maat gemaakt individueel traject aan dat gebaseerd is op de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en talent ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?
Door middel van een uitgebreid talent assessment en analyse gesprekken richten we ons bij de start van het traject volledig op de identificatie van jouw talent en ambities. Dit levert inzicht op en de mogelijkheid om te onderzoeken in welke mate jij je talent al gebruikt en hoe dat nog beter kan in je huidige werk. Elke zes weken heb je een individuele afspraak met je talent development coach. Deze is helemaal op de hoogte van de missie en visie van Nobleo en werkt met jou samen op basis van vertrouwelijkheid. Op die manier kan alles wat je belangrijk vindt aan bod komen.

Samen met je persoonlijke coach stel je een Talent Ontwikkel Plan op. Hierin werk je uit wat je wil ontwikkelen op vakinhoudelijk en softskills gebied. Samen met je manager en coach geef je jouw loopbaan vorm en maak je afspraken over de aanpak.
Voor de ontwikkeling van je talent maken we gebruik van verschillende interventies zoals de 360 graden feedback methode en de reflected best self methode. Ook action learning wordt gebruikt om je te helpen bij je ontwikkeling. Learning on the job en mentoring worden actief ingezet. Via formeel en informeel leren ontwikkel jij je talenten in het tempo dat bij je past.
Bezig zijn met waar je goed in bent is leuk en is de drijfveer achter talent development coaching.
Het draait dus om maximaliseren van dat waar je sterk in bent en waar je energie van krijgt.
Door onze jaarlijkse beoordeling op basis van onze kernwaarden blijven jouw ambities en de doelen van Nobleo goed op elkaar afgestemd.

We kijken uit naar jouw talent!